top of page
verbinding

Verbinding maken met activiteiten

De Hofdames hechten grote waarde aan het verbinden van ouderen onderling en met andere generaties. Daarom organiseren wij van tijd tot tijd verrassende, inspirerende bijeenkomsten, lezingen en workshops in onze Sociëteit. Voor ouderen, kinderen, familie, vrienden, kennissen. Activiteiten die bijdragen aan een positief gevoel, klein geluk en betekenisvol leven. Onze activiteiten zijn altijd laagdrempelig. Of u nu alleen komt of samen. U bent van harte welkom!

Laat hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen informeren over onze inspirerende bijeenkomsten, workshops en activiteiten.

 

 

 

Bericht is verzonden

SAMEN BIJDRAGEN AAN KLEIN GELUK

EN BETEKENISVOLLE RELATIES!

Alle hofdames besteden een deel van hun tijd belangeloos aan één op één ondersteuning aan ouderen die het financieel niet zo breed hebben. Steun ons en draag ook bij aan klein geluk en betekenisvolle relaties voor zoveel mogelijk ouderen! Bijvoorbeeld in de vorm van een bijdrage als maatschappelijk betrokken ondernemer aan één van onze activiteiten in de Sociëteit of als donateur van De Hofdames. Zo maken we het samen mogelijk om de dienstverlening en de activiteiten van De Hofdames breed toegankelijk en laagdrempelig te houden. Meer weten? Neem hier contact met ons op.

bottom of page