top of page

Onze drive

Wij geloven dat ieder individu streeft naar een positief, betekenisvol leven. Ervaren dat het leven ertoe doet, dat het leven zin heeft. Onderzoeken wat belangrijk is in het leven en hoe vorm te geven. In welke fase van het leven dan ook!

 

Vaak krijgen ouderen met het klimmen van de jaren steeds meer moeite met het organiseren van hun eigen leven en daarmee met de invulling van de betekenis van het leven.

Kwetsbaarheid, afnemende gezondheid, onzekerheid, digitale tijdsgeest, complexe samenleving en andere drempels liggen hieraan vaak ten grondslag.

Voor de directe omgeving zoals kinderen of familie is het niet altijd mogelijk om voldoende bij te springen in allerhande (zorg)taken. En als dat wel lukt dan blijft er daardoor vaak weinig tijd over om nog leuke dingen te doen met elkaar, een mooi gesprek te hebben en te genieten van de dierbare momenten samen.

 

In het huidige aanbod van relevante (ouderenzorg) dienstverleners, organisaties en bedrijven zien ouderen en kinderen/familie vaak door de bomen het bos niet meer. Veelal mist hier de verbinding én efficiency tussen de diverse partijen.

 

Op basis van ons geloof, bovenstaande inzichten én onze brede professionele kennis & ervaring hebben wij met De Hofdames een uitgesproken visie ontwikkeld op hoe wij kunnen bijdragen aan een positief en betekenisvol leven voor ouderen. Door met compassie en zorg er te zijn voor anderen, door barrières weg te

nemen en verbinding te maken.

 

Uit liefde voor de gouden jaren!

 

Renate Kaatee - oprichter

bottom of page