top of page

Wat brengen wij?

Wat bengen wij u

OP DE ACHTERGROND

De Hofdames coördineren, realiseren, zorgen, ondersteunen, verbinden en inspireren. Als een prettige schaduw van de familie. Altijd met aandacht en respect voor de persoonlijke omstandigheden.

 

DE HOFDAMES PASSEN ECHT

De invulling van de juiste hofdame luistert nauw. Wij zijn dan ook zeer selectief met het voorstellen van een passende hofdame. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en vraag stellen wij een hofdame aan u voor met de juiste ervaring, persoonlijkheid en achtergrond. En indien noodzakelijk stellen wij een team aan hofdames aan u voor. Pas na een persoonlijke kennismaking en uw goedkeuring gaat de hofdame aan het werk!

 

ERVARING. TOEWIJDING EN FLEXIBILITEIT

Wij selecteren onze hofdames zorgvuldig uit eigen netwerken en begeleiden en trainen hen intensief in hun rol als hofdame. Alle hofdames hebben minimaal 15 jaar relevante (werk)ervaring, zijn inhoudelijk sterk en breed sociaal, maatschappelijk & cultureel ontwikkeld. Daarnaast zijn onze hofdames toegewijd, flexibel en daadkrachtig. Én zijn onze hofdames transparant in verantwoording, voortgang en communicatie.

bottom of page