top of page

Wegwijs worden in de complexe wereld van alle mogelijkheden, regels, wetten, vergoedingen rondom zorg en ondersteuning voor uw ouder(s)? Met uw persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt? Welke dilemma’s ervaart u in het dagelijks leven van uw ouder(s)? Met betrekking tot wonen, gezondheid en/of andere zaken zoals maaltijden, administratieve zaken of sociaal welzijn? Wij delen graag onze kennis en ervaring met u door het geven van een inspirerend advies op maat voor maximale ondersteuning. Daarnaast zorgen wij ook voor de integrale coördinatie en realisatie van het advies!  

ÉÉN AANSPREEKPUNT

ADVIES,INSPIRATIE  & COÖRDINATIE
advies

GEZONDHEID

COÖRDINATIE
& BEGELEIDNG

De juiste medische, verpleegkundige en persoonlijke zorg voor uw ouder(s) in de vertrouwde omgeving thuis? De Hofdames coördineren en realiseren. Met onze eigen gespecialiseerde Hofdames en/of in samenwerking met zorgverleners in de omgeving. Of het nu gaat om tijdelijke zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, dagelijkse zorg, slaapwacht of palliatieve zorg. Ook kunnen wij uw ouder(s) naar huisarts, specialist en overige zorgverleners begeleiden, een zorgindicatie aanvragen en een coördinerende rol vervullen in de contacten tussen u, uw ouder(s) en zorgverlener(s). Flexibele thuiszorg zoals u dat wenst!

gezondheid

WONEN

ZORGELOOS, VEILIG
& COMFORTABEL

De Hofdames coördineren en realiseren allerhande zaken zodat uw ouder(s) zorgeloos, veilig en comfortabel kunnen (blijven) wonen.

Of het nu gaat om praktische zaken zoals hulp in het huishouden of in de tuin. Of om aanpassingen in het huis zodat uw ouder(s) langer, zelfstandig, thuis kunnen blijven wonen. Maar ook als een andere woning gewenst is kunnen wij coördineren en ondersteunen bij het vinden, aan-/verkopen, opruimen, verbouwen, verhuizen en inrichten. Met als belangrijkste doel dat uw ouder(s) zich ‘als vanouds’ thuis voelt.

wonen

ADMINISTRATIEF

 BETROUWBAAR
& OP ORDE

Voor alle ‘regelzaken’ voor uw ouder(s) bent u bij De Hofdames aan het goede adres. Geen omkijken meer naar financiële, administratieve en fiscale zaken. Zoals verzekeringen, abonnementen, betalingen, aangiftes. Daarnaast kunnen De Hofdames helpen bij het maken van een levenstestament waarin zaken geregeld worden zoals vertrouwenspersonen, volmachten en diverse overige wensen op bijvoorbeeld medisch gebied en met betrekking tot de uitvaart. De Hofdames creëren rust voor nu en later!

administratieve zaken

MAALTIJDEN

GEZOND, GENIETEN & GEMAK

De Hofdames verzorgen lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden voor uw ouder(s). Voor af en toe of voor de hele week. Met een divers pallet aan mogelijkheden. Zoals samen boodschappen doen, bereiden en eten van een maaltijd. Met als afwisseling een verse maaltijd via bijvoorbeeld een lokale slager of cateraar. Maar ook voor organiseren van een lunch of diner, namens uw ouders(s), kunt u De Hofdames inhuren. Ervaar het gemak van onze maaltijdservices!

maaltijden

KLEIN GELUK

SAMENDOEN & 
GOED GESPREK

Samen met De Hofdames mooie momenten maken. Bijvoorbeeld samen een museum bezoeken of een voorstelling bijwonen. Of samen genieten van een mooie wandeling of de tuin doen. Maar ook voor een goed gesprek of begeleiding op het gebied van zingeving, religie, spiritualiteit, perspectief op het leven zijn wij er voor u.

Ook kunnen wij helpen bij het organiseren en realiseren van dierbare momenten met uw ouder(s) of familie. Zoals een heerlijke brunch of een 3-generatie vakantie. Maak samen met De Hofdames nieuwe herinneringen!

klein geluk
bottom of page