Vergoedingen & tarieven

ALTIJD EEN PERSOONLIJK VOORSTEL

De Hofdames zijn u graag van dienst. Of het nu gaat om incidentele, tijdelijke, regelmatige of intensieve ondersteuning of alleen om een inspirerend advies rondom zorg en ondersteuning voor uw ouder(s). Wij doen u graag een persoonlijk voorstel op basis van uw wensen, situatie en de mogelijke vergoedingen!

VERGOEDINGSMOGELIJKHEDEN

Wij zijn ankerpunt en vraagbaken in de complexe zorgwereld van alle mogelijkheden, regels en vergoedingen. Graag adviseren wij u over de diverse vergoedingen die van toepassing zijn op de persoonlijke situatie van uw ouder(s), De vergoedingen voor onze dienstverlening zijn afhankelijk van de (aanwezige of mogelijke) zorgindicatie en de wettelijke eigen bijdrage. De vergoedingen worden betaald, afhankelijk van de zorgindicatie. Via de Gemeente (WMO), via de zorgverzekeraar (ZVW) of via de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Daarnaast zijn er vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering en/of zijn zorgkosten uitgaven fiscaal wellicht aftrekbaar. De Hofdames kunnen u helpen bij het aanvragen van een zorgindicatie en het regelen van de mogelijke vergoedingen.

INDIEN VERGOEDING NIET MOGELIJK OF WENSELIJK IS  

Indien er geen vergoedingen mogelijk of wenselijk zijn obv één of meerdere zorgindicatie (s) dan bieden De Hofdames ook diverse flexibele maandabonnementen aan. Alle tarieven zijn inclusief reiskosten en inclusief 21% btw*). Uiteraard kunnen wij ook een voorstel op maat doen. 

Tarieven (zonder indicatie)

De Hofdame

Brons 10 uur

per maand

€ 440,00

De Hofdame

Zilver 16 uur

per maand

€ 680,00

De Hofdame

Goud  24 uur

per maand

€ 960,00

De Hofdame

Advies & Coördinatie

€ 59,00 p/u

De Hofdame

Op Maat

op aanvraag